Boek nu

Wingsurf lessen

Wil jij ook vliegen over het water? Start dan nu met een Wingsurfles. In een groepje van max 2 prs ga je kennismaken met wingfoilen. Deze wingsurf clinic besluit uit een les van 2 uur op een windsurfplank met een wing. Dit alles onder begeleiding van een ervaren instructeur. Na deze wingsurf les kan je kiezen voor nog een wingsurf les of om door te stromen naar een wingfoil les. Het surfboard wordt dan vervangen door een foil. Dan kan het vliegen beginnen! De lessen worden gegeven op de Lentse plas en de Kraaijenbergse plassen

Voordelen van een wingsurf les bij Sup en Surf Nijmegen:

  • Max 2 prs
  • Ervaren instructeurs
  • Persoonlijke feedback
  • Alleen doorgang van de les bij goede wind
  • Les op maat

Opbouw van de les:

We proberen de lessen altijd aan te passen aan het niveau van de klant. Soms lopen we dus sneller door een les of nemen we langer de tijd voor een onderwerp. Na een korte uitleg over windrichtingen, de wing en materialen gaan we snel het water in. Onderwerpen als balans op het bord, voetplaatsing, behendigheid met de wing komen allemaal aan bod. Gaat het heen en weer varen goed dan gaan we bezig met de specifiekere techniek van het wingfoilen.

Locaties:

We starten op 2 locaties. De lentse plas en de Kraaijenbergse plassen.
Beide locaties zijn ideaal om te wingfoilen. De Kraaijenbergse plassen staat bekend om zijn grootte. Lange rakjes varen  en stabiele wind dat is waar de Kraaijenbergseplas om bekend staat. De Lentse plas is ideaal om te starten de plas is groot maar niet te groot. De wind is betrouwbaar makkelijker te lezen en het is er overzichtelijker. Maar zeker voor de mensen onder ons met meer ervaring is hier meer dan genoeg uitdaging. Ideaal dus!

Prijs €75,- p.p.
Duur: +/- 2 uur
Inclusief benodigde materialen

Direct boeken