Boek nu

Windsurfen

Op de plassen van Nijmegen

Windsurfen is al jaren een van de bekendste en méést populaire watersporten in Nederland.

Bij SUP & SURF Nijmegen leer je nu ook windsurfen! Van kinderen tot ouders, van beginners tot herintreders. Bij SUP & SURF Nijmegen ben je aan het goede adres! Wij bieden onze windsurflessen aan met oog op persoonlijke aandacht. Dit houdt in dat onze groepslessen met maximaal 4 personen per instructeur worden aangeboden. Hierdoor is er veel aandacht voor de cursist en kan de les zo precies aansluiten bij iemands kunnen.

Al onze windsurfactiviteiten doen wij op de Lentse plas en Kraaijenbergse plassen.

Bekijk ons aanbod

Windsurfen

Onze windsurf activiteiten

Je kunt kiezen uit een van onze onderstaande activiteiten. Voor meer info of een passend voorstel neem gerust contact op.

Windsurf privé les

Wil je op een zeer effectieve manier leren windsurfen? Boek dan een privé les windsurfen. Je krijgt dan privé les tot maximaal 2 personen van een ervaren instructeur.
De privé les wordt volledig aangepast op jouw leercurve zodat je op je eigen tempo het windsurfen onder de knie krijgt.

Prijs v.a. €69,-
Duur: +/- 2 uur
Inclusief benodigde materialen

Boek een privé les
Windsurf prive les

Windsurf groepsles

In een kleine groep les krijgen van een ervaren instructeur? Boek dan een groepsles windsurfen. Onze groepslessen bestaan uit maximaal 4 personen waardoor we veel persoonlijke begeleiding kunnen geven. Hierdoor zal je merken dat je snel vooruitgang boekt op de surfplank.

Prijs v.a. €50,-
Duur: +/- 2 uur
Inclusief benodigde materialen

boek een groepsles
Windsurf groepsles

Windsurf cursus

In 4 lessen de complete basis van het windsurfen leren? Bij deze cursus kun je na 4 lessen helemaal zelfstandig het water op. Naast de praktijk krijg je ook een stukje theorie over de regels en het materiaal. Deze cursus bieden we aan met maximaal 4 personen per les en streven we naar 1 vaste instructeur.

Prijs: €200,-
Duur: 4 lessen van 2 uur
Inclusief benodigde materialen

Boek een windsurf cursus
Windsurf cursus

Windsurf verhuur

Kan je al windsurfen en wil je gebruik maken van onze materialen? Ook dat kan bij ons. Huur een complete set en geniet van de vrijheid op het water. De windsurf set is eenvoudig te reserveren via ons boekingssysteem. Mocht je er niet uitkomen dan horen we het graag.

Prijs: €25,- 1e uur
2e uur €20,-
Inclusief benodigde materialen

Huur een set
Bekijk de Specials