Direct boeken

Windsurf privé les

Wil je op een zeer effectieve manier leren windsurfen? Boek dan een privé les windsurfen. Je kunt 1 op 1, 1 op 2 of 1 op 3 les krijgen. Volledig naar eigen keuze en wens. De privé les wordt volledig aangepast op jouw leercurve zodat je op je eigen tempo het windsurfen onder de knie krijgt. De losse privé lessen zijn ook ideaal voor diegene die hun niveau naar een hoger level willen tillen (trapeze varen, specifieke moves etc)

Voordelen privé les windsurfen:

 • Effectieve les van 90 minuten
 • Lessen volledig aangepast naar jouw wensen
 • Inclusief surfmateriaal & Wetsuit
 • Één op één aandacht
 • Ervaren instructeur

Wat kan je verwachten van een privé les:

 • Een les aangepast op jouw niveau
 • Aandachtspunten die we samen hebben afgestemd
 • Mogelijkheid tot trapeze varen of specifieke moves

Prijzen:

 • 1 op 1 : €99,- per les
 • 1 op 2: €69,- p.p. per les
 • 1 op 3: €59,- p.p. per les

Het is niet mogelijk je als individu bij een 1 op 2 of 1 op 3 les aan te melden. In dit geval kun je terecht bij onze groepslessen.

Welke opties heb ik nog meer:

Boeken
Sup & Surf Nijmegen - Windsurfen - prive les

Meest gestelde vragen

Alles wat je wilt weten

Boek nu
Wat zit er allemaal bij de les inbegrepen?

Wetsuits, waterschoentjes, windsurfmaterialen & een enthousiaste instructeur. Kortom wij zorgen dat alles voor je geregeld is.

Wat moet ik zelf meenemen?

Zwemkleding (je wetsuit gaat hier overheen), kleding voor daarna, een handdoek, zonnebrand & een brede glimlach.

Hoe wijzig ik mijn les? En wat als er geen wind staat?

Gelukkig kunnen onze lessen bijna altijd doorgaan. Door onze grote variatie aan zeilen kunnen we met minder wind een groter zeil pakken. Toch komt het weleens voor dat het windstil is. In dit geval nemen we contact met jullie op een nieuwe afspraak in te plannen. We geven dus nooit les als de wind het niet toelaat om te kunnen kunnen windsurfen. Mocht je zelf verhindert zijn dan kun je lessen wijzigen door te bellen naar 0247820999 of een mail te sturen naar [email protected]. We horen dit graag 48 uur van te voren.

De Opties die open staan komen mijn niet goed uit, wat nu?

Er staan gelukkig heel veel opties open. Alles opties zijn te zien als je doorklikt op de boek nu knop. Als het toch voorkomt dat geen van de opties uitkomen dan kun je ons altijd even bellen op 0247820999. Samen kijken we dan naar een andere mogelijkheid.

Ik heb geboekt, wanneer weet ik of de les doorgaat?

In 9/10 gevallen kan de les lekker doorgaan. De avond voordat jou les begint (Vaak 24 uur van te voren) krijg je een definitieve Go-No go mail. Hierin staat de laatste informatie die je nodig hebt om er een te gekke les van te maken.

Waar kan ik omkleden?

Op onze strandlocatie aan de lentse plas hebben we een omkleed container waar je gebruik van kan maken. Ook is er een openbaar toilet waar je jezelf even kan opfrissen.