Boek nu

Groepsactiviteiten

Originele uitjes op maat

Op zoek naar unieke activiteiten rondom Nijmegen? In het water of fijn of juist op het droge? SUP&SURF Nijmegen heeft voor ieder wat wils.

Bij SUP & SURF Nijmegen kun je bijv. terecht voor jouw Stand Up Paddle activiteit! Onze locatie aan de Lentse Plas is perfect voor groepsuitjes. Lekker actief bezig met collega’s en vrienden en daarna op het strand nagenieten met wat drinken en eten! Een te gekke invulling voor jullie uitje! Liever op een andere locatie suppen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod

Groepen

Onze groeps-activiteiten

Je kunt kiezen uit een van onze onderstaande activiteiten. Voor meer info of een passend voorstel neem gerust contact op.

SUP & SURF kamp

3 dagen lang surfen voor kinderen van 9 jaar of ouder! Een te gek watersportkamp met (nieuwe) vrienden, leuke activiteiten en heel veel avontuur!

Leer in 3 dagen suppen & windsurfen en maak plezier met nog veel meer gave activiteiten! Elke dag beginnen we om 10:00 en om 17:00 sluiten we de dag af. De prijs is inclusief eten, drinken, snacks en materiaal.

Datum: 19 t/m 21 Juli 2022 (vanaf 9 jaar)
Datum: 23 t/m 25 augustus 2022 (vanaf 12 jaar)
Locatie: Lentse Plas
kosten: €249,95 p.p.

Info & Boeken

Scholen groepen

Bij Sup en Surf kun je ook terecht voor activiteitendagen of weken met scholengroepen. Veel enthousiaste scholen gingen je al voor. Met jou school beleefde je de vetste dag op het strand!

  • Suppen
  • XXL sup
  • Beachpaddel/volleybal
  • Beachgames
  • Windsurfen
  • En nog veel meer.

Voor scholen maken we altijd een passende offerte afhankelijk van jou groepsgrootte en wensen.

Meer info & offerte aanvraag

Groepsuitje

Organiseer je een familiedag of heb je met je collega’s wat te vieren? Boek dan bij ons een leuk, origineel en actief uitje! Je kunt kiezen uit Sup-Experience, Sup-Tour, XXL-SUP, Sup-Verhuur, E-chopper rijden en nog veel meer…

De wateractiviteiten duren ongeveer anderhalf uur en zal worden begeleid door een SUP-instructeur. We kunnen met 40 personen tegelijkertijd het water op. Is je groep groter dan 40 personen? Geen enkel probleem? Dan combineren we het met andere activiteiten en dan rouleren we door. We kunnen groepen draaien tot maximaal 250 personen.

Het is ook mogelijk af te sluiten met een lekkere BBQ of borrel.
Voor groepen maken we altijd een passende offerte afhankelijk van jou groepsgrootte en wensen.

Meer info & offerte aanvraag

Kinderfeestje

HOERA er is er een jarig en dat moet gevierd worden! Wat dacht je van een SUP-er leuk kinderfeestje op het water? Na een korte uitleg ga je samen met een vriendje of vriendinnetje op 1 sup. Zo kun je met goed samenwerken extra hard over het water. Ook zal er tijd zijn voor veel leuk spelletjes. Dit alles onder begeleiding van een enthousiaste instructeur.

Kosten: €15,- p.p.
Duur: 75 min
Deelnemers: Minimaal 10 kids. (of 10 betalende)
Inclusief: materiaal en instructeur

Meer informatie? Vraag vrijblijvend een passende offerte aan.

Meer info & offerte aanvraag