Boek nu

Groepsactiviteiten

Originele uitjes op maat

Op zoek naar unieke activiteiten rondom Nijmegen? In het water of fijn of juist op het droge? SUP&SURF Nijmegen heeft voor ieder wat wils.

Bij SUP & SURF Nijmegen kun je bijv. terecht voor jouw Stand Up Paddle activiteit! Onze locatie aan de Lentse Plas is perfect voor groepsuitjes. Lekker actief bezig met collega’s en vrienden en daarna op het strand nagenieten met wat drinken en eten! Een te gekke invulling voor jullie uitje! Liever op een andere locatie suppen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod

Groepen

Onze groeps-activiteiten

Je kunt kiezen uit een van onze onderstaande activiteiten. Voor meer info of een passend voorstel neem gerust contact op.

Groepsuitje

Organiseer je een familiedag of heb je met je collega’s wat te vieren? Boek dan bij ons een leuk, origineel en actief uitje! Na een korte kantinstructie gaan we lekker met de SUP’s het water op. Je kunt kiezen uit Sup-Experience, een Sup-Tour, Sup-Yoga, XXL-SUP of Sup-Verhuur.

De activiteiten duren +/- 1,5 uur en zal worden begeleidt door een SUP-instructeur. We kunnen met 40 personen tegelijkertijd het water op.

Liever een uitje op het droge? Bekijk onze outdoor activiteiten.

Wil je graag afsluiten met een BBQ of borrel? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan
Bedrijfsuitje

Surfkamp

3 dagen lang surfen voor kinderen van 9 jaar of ouder! Een te gek watersportkamp met (nieuwe) vrienden, leuke activiteiten en heel veel avontuur!

Leer in 3 dagen suppen & windsurfen en maak plezier met nog veel meer gave activiteiten! Elke dag beginnen we om 10:00 en om 17:00 sluiten we de dag af. De prijs is inclusief eten, drinken, snacks en materiaal.

Datum: 26 t/m 28 Juli & 16 t/m 18 augustus

Locatie: Lentse Plas

kosten: 249,95 p.p.

Vraag een offerte aan
Surfkamp

Outdoor activiteit

Bij Sup en Surf kun je ook terecht voor activiteiten op het droge. Vaak wordt dit geboekt in combinatie met een wateractiviteit maar dit is ook los te boeken. Op onze locatie in Oijen (Noord Brabant) kun je terecht voor diverse outdoor activiteiten die los te boeken zijn. Dit is mogelijk in combinatie met een heerlijke BBQ of diner.

Wil je een ”droge” activiteit combineren met een Sup activiteit vraag dan naar de mogelijkheden. We zullen je dan alle mogelijkheden aangepast op uw groepsgrootte toesturen.

Vraag een offerte aan
Outdoor activiteit

Kinderfeestje

HOERA er is er een jarig en dat moet gevierd worden! Wat dacht je van een SUP-er leuk kinderfeestje op het water? Je moet wel een zwemdiploma hebben. Na een korte uitleg op de kant ga je per 2 op 1 sup onder begeleiding van een enthousiaste instructeur.

Meer informatie? Vraag vrijblijvend een passende offerte aan.

v.a. 10 personen te boeken

kosten €15,- p.p

Vraag een offerte aan
Kinderfeestje
Bekijk de Specials