Direct boeken

Ons team

Jorrit

Hi ik ben Jorrit, Gek op alles wat met water te maken heeft. Suppen, surfen, kiten ik krijg er geen genoeg van. Naast SUP & SURF ben ik graag met vrienden onderweg en ben ik altijd in voor een leuk avontuur!

Koen

Mijn naam is Koen, Gek op avontuur in de (water) sport en in de bergen. Een echt mensen mens die geen genoeg krijgt van gezelligheid. Heerlijk om met SUP & SURF deze dingen te combineren. Tot aan het water!

Franka van Sup & Surf Nijmegen

Franka

Hoi! Ik ben Franka. Mijn sterrenbeeld is waterman en daar kan ik me wel in vinden. Van kinds af aan ben ik al op en in het water te vinden en mijn enthousiasme voor water(sport) wil ik graag met je delen!

Marloes van Sup & Surf Nijmegen

Marloes

Hoi, ik ben Marloes. Van de Zonnegroet tijdens de SUP yoga, tot chillen met vrienden op de SUP op de Lentse Plas of bevers spotten tijdens de SUP tour door de Ooijpolder. De veelzijdigheid, relaxte sfeer en lekker samen of alleen op het water zijn, maken dat ik het suppen zo SUPer vind!

stephany van Sup & Surf Nijmegen

Stephany

Hoi ik ben Stephany. Volgens mij ben ik half mens half zeemeermin want als ik bij het water ben voel ik mij thuis. Ik ben wel in voor een lolletje maar durf me niet nat te spetteren, dan krijg ik straks nog een staart en schubben.

Boris

Hoi ik ben Boris een echte waterrat en sta al vijf jaar op het water als instructeur. Het belangrijkste aan suppen is dat je geniet en niet te hard verbrand.

Chloé

Hoi! Ik ben Chloé van de Munt, 23 jaar en ik woon en studeer in Nijmegen. Zoals mensen mij omschrijven ben ik echt een waterratje. Een paar jaar geleden ben ik verslaafd geraakt aan windsurfen en vind het geweldig om deze passie te delen, ik neem jullie dan ook graag mee in deze mooie sport.

Kristel

Mijn naam is Kristel. Ben opgegroeid met watersport. Maar ben ook een mensen mens. Dit is een mooie combinatie waar ik helemaal in mijn element ben.

Anouk

Hey ik ben Anouk, op dit moment volg ik nog een sportopleiding bij het CIOS. Verder ben ik in mijn vrije tijd ook altijd bezig met sporten (o.a. basketbal en fitness) en in de zomer sport ik graag op, in of bij het water ☀️
????

Daan

Daan, een vrolijke (buiten)sporter die het liefst de hele dag in het water ligt. Geheim talent: de beste zonsondergang-spots vinden.

Boek je tickets voor cinema at the beach!