Boek nu

wingsurfen

Zweven over het water

Nog maar net ontdekt en nu al mega populair. Na een klein vaartje komt je plank omhoog en vlieg je over het water.

Bij SUP & SURF Nijmegen zijn we heel blij dat we deze nieuwe sport mogen aanbieden in ons assortiment. In lessen van 2 uur nemen we je stap voor stap mee. Je begint met een stuk op de kant en gaat vervolgens in eigen tempo de stappen door tot je zelfstandig kunt varen. Bij ons staat veiligheid en plezier tijdens deze lessen voorop. Klaar voor een nieuwe hobby?

Onze lessen worden gegeven bij de Kraaijenbergse Plassen en Lentse Plas

Bekijk ons aanbod

Wingsurf

Onze Wingfoil activiteiten

Je kunt kiezen uit een van onze onderstaande activiteiten. Voor meer info of een passend voorstel neem gerust contact op.

Wingsurflessen

In een groepje van maximaal twee personen ga je kennismaken met wingfoilen. Deze wingsurfclinic bestaat uit een les van 2 uur op een windsurfplank met een wing. Dit alles onder begeleiding van een ervaren instructeur. Na deze wingsurf les kan je kiezen voor nog een wingsurf les of om door te stromen naar een wingfoil les. Het surfboard wordt dan vervangen door een foil. Dan kan het vliegen beginnen!

  • persoonlijke aandacht
  • kennis maken met wingfoilen
  • doorstroom mogelijkheden naar een foilboard

Prijs €75,- p.p.  (inclusief materialen van Sup en Surf Nijmegen)
Duur: ongeveer 2 uur

Meer info & Boeken

Wingfoillessen

Al onze wingfoil lessen zijn één op één.  Persoonlijke aandacht staat 100% voorop. Nadat je een wingsurfclinic hebt gevolgd of soortgelijke ervaring hebt kan het vliegen beginnen.  De ervaren instructeur past de les aan op jouw niveau. Het gevoel dat je zweeft boven het water is verslavend. Klaar voor een nieuwe hobby?

  • één-op-één aandacht
  • ervaren instructeurs
  • persoonlijke feedback

Prijs €110,- p.p.  (inclusief materialen van Sup en Surf Nijmegen)
Duur: ongeveer 2 uur

Graag met 2 personen een wingfoilles volgen? Neem contact op.

Meer info & Boeken