Boek nu

wingsurfen

Zweven over het water

Nog maar net ontdekt en nu al mega populair. Na een klein vaartje komt je plank omghoog en vlieg je over het water.

Bij SUP & SURF Nijmegen zijn we heel blij dat we deze nieuwe sport mogen aanbieden in ons assortiment. In lessen van 2 uur nemen we je stap voor stap mee. Je begint met een stuk op de kant en gaat vervolgens in eigen tempo de stappen door tot je zelfstandig kan varen. Bij ons staat veiligheid en plezier tijdens deze lessen voorop. Klaar voor een nieuwe hobby?

Onze lessen worden gegeven bij de Kraaijenbergse Plassen en Lentse Plas

Bekijk ons aanbod

Wingsurf

Onze Wingsurf activiteiten

Je kunt kiezen uit een van onze onderstaande activiteiten. Voor meer info of een passend voorstel neem gerust contact op.

Wingsurf groepsles

In een kleine groep les krijgen van een ervaren instructeur? Boek dan een groepsles wingsurfen. Onze groepslessen bestaan uit maximaal 2 personen per les waardoor we veel persoonlijke begeleiding kunnen geven. Hierdoor zal je merken dat je snel vooruitgang boekt met wingsurfen.

Prijs €85,- p.p.
Duur: +/- 2 uur
Inclusief benodigde materialen

Boek een groepsles

Wingsurf Verhuur

Kan je al wingsurfen en wil je gebruik maken van onze materialen? Ook dat kan bij ons. Huur een complete set en geniet van de vrijheid op het water. De wingsurf set is eenvoudig te reserveren door ons even te bellen. Dan kunnen we een gewenst moment inplannen voor de verhuur van het materiaal.

Contact gegevens
Bekijk de Specials