Direct boeken

Wingfoil lessen

Wil je op een zeer effectieve manier leren wingfoilen dan ben je bij ons op het goede adres. We bieden lessen 1 op 1 of 1 op 2 aan om het zo persoonlijk mogelijk te houden. Nadat je een wingsurfles hebt gevolgd of soortgelijke ervaring hebt kan het vliegen beginnen.  De ervaren instructeur past de les aan op jouw niveau. Het gevoel dat je zweeft boven het water is verslavend.

Voordelen van een wingsurf les bij Sup en Surf Nijmegen:

  • Één op één aandacht
  • Ervaren instructeurs
  • Les gaat alleen door bij goede wind
  • Les op maat

Opbouw van de les:

We proberen de lessen altijd aan te passen aan het niveau van de klant. Soms lopen we dus sneller door een les of nemen we langer de tijd voor een onderwerp. Na een korte uitleg over windrichtingen, de wing en materialen gaan we snel het water in. Onderwerpen als balans op het bord, voetplaatsing, behendigheid met de wing komen allemaal aan bod. Gaat het heen en weer varen goed dan gaan we bezig met de specifiekere techniek van het wingfoilen.

Locaties:

We starten op 2 locaties. De lentse plas en de Kraaijenbergse plassen.
Beide locaties zijn ideaal om te wingfoilen. De Kraaijenbergse plassen staat bekend om zijn grootte. Lange rakjes varen  en stabiele wind dat is waar de Kraaijenbergseplas om bekend staat. De Lentse plas is ideaal om te starten de plas is groot maar niet te groot. De wind is betrouwbaar makkelijker te lezen en het is er overzichtelijker. Maar zeker voor de mensen onder ons met meer ervaring is hier meer dan genoeg uitdaging. Ideaal dus!

Prijs & lesduur:

-1 persoon: €120,-
-2 personen: €99,- p.p.
-Na het omkleden ga je 90 minuten het water op.

Prijzen zijn inclusief alle materialen en ervaren enthousiaste instructeur!

Direct boeken
Wingfoilen - Sup & Surf Nijmegen - Kraaijenbergse plassen - Lentse plas
Boek hier jou 4daagse uitje!