Boek nu

Wingfoil lessen

Wil jij ook vliegen over het water? Boek dan een wingfoil les. Onze groepsles is altijd 1 op 1. Dit zorgt voor heel veel persoonlijke aandacht en feedback. De lessen zullen aan jouw niveau worden aangepast. We start op 2 locaties. De Lentse plas en de Kraaijenbergse plassen

Voordelen van een wingfoil les bij Sup en Surf Nijmegen:

  • Één op één aandacht
  • Ervaren instructeurs
  • Persoonlijke feedback
  • Alleen doorgang van de les bij goede wind
  • Les op maat

Opbouw van de les:

Als je één van onze intro wingsurf lessen hebt gevolgd en/of het wingen onder controle hebt, is het nu tijd om te starten met het foilen. We zullen starten met een uitleg over de foil en hoe deze werkt. Daarna ga je onder begeleiding van een instructeur het water op om te leren op je foil te komen tijdens het varen.
Zodra het lukt om wat langere stukken te varen op de foil, dan gaan we bezig met de specifiekere techniek van het wingfoilen.

Locaties:

We starten op 2 locaties. De Lentse plas en de Kraaijenbergse plassen.
Beide locaties zijn ideaal om te wingfoilen. De Kraaijenbergse plassen staat bekend om zijn grootte. Lange rakjes varen is en stabiele wind daar is waar het om bekend staat. De Lentse plas is ideaal om te starten de plas is groot maar niet te groot. De wind is makkelijker te lezen en het is er overzichtelijker. Maar zeker voor de mensen onder ons met meer ervaring is hier meer dan genoeg uitdaging. Ideaal dus!

Prijs €110,- p.p.
Duur: +/- 2 uur
Inclusief benodigde materialen

Direct boeken