Boek nu

Suppen

Stand-up Paddling

Suppen is dé watersport rage van dit moment. Dat komt niet zomaar uit de lucht vallen. Suppen is namelijk de perfecte combinatie van actie en ontspanning.

SUP & SURF Nijmegen biedt verschillende SUP activiteiten! Doe een work-out op een SUP-board en train je hele lichaam of kies voor een ontspannende tocht om te genieten van de prachtige omgeving van Nijmegen. Wat kies jij? Bekijk onze acvitiveiten en begin met suppen.

Bekijk ons aanbod

Suppen

Onze SUP activiteiten

Je kunt kiezen uit een van onze onderstaande activiteiten. Voor meer info of een passend voorstel neem gerust contact op.

Introductie les

Bij SUP & SURF Nijmegen kun je met een SUP-introductie de beginselen van suppen leren. Na een korte uitleg op de kant gaan we in kleine groepjes het water op. Eenmaal op het water zul je al snel vooruitgang merken. Je zult merken dat je steeds meer ontspannen op het board staat en het suppen kunt gaan ervaren als een zeer ontspannende activiteit.Dit alles onder begeleiding van een enthousiaste instructeurs. De instructeur zal ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.

Deze activiteit is geschikt voor mensen die nog nooit op een sup hebben gestaan. Maar ook zeker voor mensen die de techniek net iets beter onder de knie willen krijgen.  Liever zelf proberen? Check dan onze verhuur optie.

Prijs: €20,- (incl. materiaal)
Duur: +/- 1,5 uur

Boek een introductie-les

SUP Verhuur

Suppen is dé watersport rage van dit moment. Suppen is namelijk de perfecte combinatie van actie en ontspanning.  Daarnaast is het suppen ook erg toegankelijk. Verhuur is dan ook geschikt voor volwassenen en kinderen. Met onze verhuur optie kun je zelf kiezen hoe je jouw sup ervaring invult. Hoe gaaf! Toch liever meer begeleiding? Check een van onze andere sup opties.

Sup 1 uur: € 15,-
Sup 2e uur: €10,-

5 Strippenkaart: €60,-
10 Strippenkaart: €110,-

Geen ervaring nodig!

Huur een SUP

SUP Tour

Ontdek de Nijmeegse wateren op unieke wijze! SUP & SURF Nijmegen organiseert verschillende (ontspannende) SUP-tours in de mooie omgeving van Nijmegen. We starten op meerdere locaties in en rondom Nijmegen om zo alle mooie plekjes van Nijmegen te ontdekken. Ga mee met een sunrise, sunset of full moon tour. Ervaar samen met onze enthousiaste instructeurs de rust van onze mooie SUP Tours.

Geschikt voor beginners en voor de gevorderde supper.

Prijs: €25,- (incl. materiaal & drankje)
Duur: +/- 1,5 uur

Boek een SUP Tour

SUP Yoga

Laat je meevoeren door de ontspannende werking van de natuur en het water! Bij SUP-Yoga ga je met een groep het water op om vervolgens op een SUP-board aangepaste, maar bekende Yoga-oefeningen te doen. Een heerlijke clinic waar we werken aan balans en flexibiliteit. Laat je verrassen door de deze gave combinatie en de rust van het water. Nog geen SUP-ervaring? Geen probleem! Voor elke les zorgt een SUP-instructeur voor een korte uitleg waarna je zorgeloos mee kunt doen met de SUP-Yoga.

Deze activiteit wordt in aangeboden in samenwerking met Bodhi Yogashala. Je wordt doorverwezen naar de reserveringpagina van Bodhi Yogashala.

Boek een SUP Yoga les

Honden-SUP

Hoe leuk is dit! Suppen met je hond op de spiegelwaal, één van de mooiste locaties van Nijmegen. Bij honden-SUP ga je met een gecertificeerde hondenbegeleider en SUP instructeur het water op. Na een korte instructie op de kant over suppen halen we de honden erbij. Door de kleine groepen van max 8 personen + honden is er voldoende tijd en aandacht  om de honden en hun baasjes rustig te laten wennen aan het SUP-board, de peddel en het water. Na 15 min zijn de meeste honden er al klaar voor om een tocht mee te varen op de SUP. Laat jezelf en je hond verassend door deze bijzonder leuke ervaring.

Nog vragen of liever nog wat meer informatie neem gerust contact op.
Al overtuigd? Boek snel via de onderstaande knop. Na de boeking krijg je een mail met alle informatie.

Boek een Honden-SUP

SUP Bootcamp

Dit is een combinatie tussen een pittige bootcamp en een gave SUP training op het water. Kracht, explosiviteit en duurvermogen komen hierin allemaal samen. De bootcamp activiteiten vinden plaats op het land en de sup. Ervaring met suppen is niet nodig, je leert het snel genoeg! De perfecte combinatie voor een fantastische work-out.

Deze activiteit wordt in samenwerking met The Kettlebell Club Nijmegen aangeboden. Je wordt doorverwezen naar de reserveringpagina van TKC.

Boek een SUP Bootcamp les