Suppen in Nijmegen

Suppen is voor iedereen: voor elke leeftijd en voor elk inspanningsniveau. Werkelijk iedereen kan heerlijk genieten van een SUP-board op het water. Boek bij ons een SUP-les, ga mee op tour of beleef een mooie ervaring tijdens onze SUP-Yoga lessen.

14 juli 2020

4 augustus 2020

SUPPEN

Stand-up Paddling

Suppen is dé watersport rage van dit moment. Dat komt niet zomaar uit de lucht vallen. Suppen is namelijk de perfecte combinatie van actie en ontspanning. Doe een work-out op een SUP-board en train je hele lichaam of kies voor een ontspannende tocht om te genieten van de prachtige omgeving van Nijmegen. Wat kies jij?

Bekijk snel onze activiteiten en boek een SUP-les, SUP-tour of SUP-yoga les!

SUP Tours

Ontdek de Nijmeegse wateren op unieke wijze!

Al eens op een SUP gestaan? SUP & SURF Nijmegen organiseert nu ook (ontspannende) SUP-tours in de mooie omgeving van Nijmegen. We starten op verschillende plekken om zo elke keer weer een nieuw stukje te ontdekken. Bekijk snel onze tour-planning en schrijf je in!

Ook mensen met een eigen SUP zijn van harte welkom om mee te gaan op een SUP-tour!

SUPPEN

Onze SUP activiteiten

Introductie-les

Bij SUP & SURF Nijmegen kun je met een SUP-introductie de beginselen van suppen leren. Na een korte uitleg op de kant gaan we in kleine groepjes het water op. Eenmaal op het water zul je al snel vooruitgang merken. Je zult merken dat je steeds meer ontspannen op het board staat en het suppen kunt gaan ervaren als een zeer ontspannende activiteit of juist als een (intensieve) work-out. Dit alles onder begeleiding van een enthousiaste instructeurs. De instructeur zal ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.

SUP Yoga

Laat je meevoeren door de ontspannende werking van de natuur en het water! Bij SUP-Yoga ga je met een groep het water op om vervolgens op een SUP-board aangepaste, maar bekende Yoga-oefeningen te doen. Een heerlijke clinic waar we werken aan balans en flexibiliteit. Laat je verrassen door de ontspannende werking van de natuur en de rust van het water. Nog geen SUP-ervaring? Geen probleem! Voor elke les zorgt een SUP-instructeur voor een korte uitleg waarna je zorgeloos mee kunt doen met de SUP-Yoga.

De SUP-Yoga clinics worden verzorgd door Bodhi Yogashala