Direct boeken

Suppen

Onze SUP activiteiten

Je kunt kiezen uit een van onze onderstaande activiteiten. Voor meer info of een passend voorstel neem gerust contact op.

Introductie les

Bij SUP & SURF Nijmegen kun je met een SUP-introductie de beginselen van suppen leren. Na een korte uitleg op de kant gaan we i het water op. Eenmaal op het water zul je al snel vooruitgang merken. Je zult meer ontspannen op het board staan en het suppen gaan ervaren als een zeer ontspannende activiteit. Dit alles onder begeleiding van een enthousiaste instructeurs.

 • Geschikt voor beginners & gevorderde
 • Prijs: €25,- (incl. materiaal)
 • Duur: +/- 1,5 uur

Liever zelf proberen? Check dan onze sup verhuur optie.

Boek een introductie-les

SUP Verhuur

Suppen is dé watersport rage van dit moment. Suppen is namelijk de perfecte combinatie van actie en ontspanning.  Daarnaast is het suppen ook erg toegankelijk. Verhuur is dan ook geschikt voor volwassenen en kinderen. Met onze verhuur optie kun je zelf kiezen hoe je jouw sup ervaring invult. Hoe gaaf!

 • 1 uur suppen – €15,-
 • 2 uur suppen – €25,-
 • 5 strippenkaart – €60,-
 • 10 strippenkaart €110,-

Geen ervaring nodig! Liever meer begeleiding check onze SUP introductie les.

Boek nu

SUP Tour

Ontdek de Nijmeegse wateren op unieke wijze! SUP & SURF Nijmegen organiseert verschillende (ontspannende) SUP-tours in de mooie omgeving van Nijmegen. We starten op meerdere mooie locaties in en rondom Nijmegen. Ga mee met een sunrise, sunset of full moon tour. Ervaar samen met onze enthousiaste instructeurs de rust van onze mooie SUP Tours.

 • €25,- inclusief materiaal & drankje
 • Start op verschillend locaties

Geschikt voor beginners en voor de gevorderde supper.

Boek nuBekijk planning
Sup verhuur - Sup & Surf Nijmegen

SUP Yoga

Laat je meevoeren door de ontspannende werking van de natuur en het water! Bij SUP-Yoga ga je met een groep het water op om vervolgens op een SUP-board aangepaste, maar bekende Yoga-oefeningen te doen. Een heerlijke clinic waar we werken aan balans en flexibiliteit.  Nog geen SUP-ervaring? Geen probleem! Voor elke les zorgt een SUP-instructeur voor een korte uitleg waarna je zorgeloos mee kunt doen met de SUP-Yoga.

 • Les van 75 minuten €22,50,- (inclusief materiaal)

Deze activiteit wordt in aangeboden in samenwerking met Bodhi Yogashala. Je wordt doorverwezen naar de reserveringpagina van Bodhi Yogashala.

Boek nu

Honden-SUP

Hoe leuk is dit! Suppen met je hond op de spiegelwaal, één van de mooiste locaties van Nijmegen. Bij honden-SUP ga je met een gecertificeerde hondenbegeleider en SUP instructeur het water op. Na een korte instructie op de kant over suppen halen we de honden erbij. Door de kleine groepen van max 8 personen + honden is er voldoende tijd en aandacht  om de honden en hun baasjes rustig te laten wennen aan het SUP-board, de peddel en het water. Laat jezelf en je hond verassend door deze bijzonder leuke ervaring.

 • Les van 75 minuten voor €29,95,-

Nog vragen of liever nog wat meer informatie neem gerust contact op.

Boek nu