Previous
Next

Suppen is voor iedereen: voor elke leeftijd en voor elk inspanningsniveau

WERKELIJK IEDEREEN KAN MET EEN SUP-BOARD HEERLIJK GENIETEN OP HET WATER.

SUP & SURF BIEDT MET HAAR SUP-LESSEN VOOR IEDER WAT WILS (OF WILDS!)

 

 

SUPPEN is momenteel de snelst groeiende watersport! Grote kans dat je het ergens al eens gezien hebt. Hoog tijd om het een keer te proberen of jezelf te verbeteren tijdens onze lessen

1 Les

 • Voor jong en oud
 • Maak kennis met de sport
 • 1 uur les
 • Materiaal inbegrepen

3 Lessen kaart

 • Ontwikkel een goeie techniek
 • Tochten
 • 3 x 1 uur onder begeleiding van instructeur
 • Materiaal inbegrepen

5 Lessen kaart

 • Verschillende tochten in omgeving Nijmegen!
 • 5 x 1 uur onder begeleiding
 • Materiaal inbegrepen
 • Meest geboekt

1 Les

Tijdens je eerste les maak je kennis met het materiaal. Op het begin zal het nog behoorlijk wiebelen zijn maar als snel zal je meer zelfvertrouwen krijgen. Het is een uitdagende les maar je zult merken dat het ook ontspannend is. Wat water wel niet met je kan doen!

3 Lessen kaart

Boek je een 3 lessen kaart dan kun je je ook opgeven om op verschillende locaties te suppen. Na dat je je eerste les hebt gehad leert de instructeur ook de juiste technieken. Met de juiste techniek merk je dat het veel minder kracht kost en je langer kunt doorgaan met suppen.

5 Lessen kaart

In de omgeving van Nijmegen hebben we ontzettend veel water. Hoe gaaf is het om met de sup deze omgeving te ontdekken? Zelfs als je al je hele leven in Nijmegen woont zal je merken dat via het water een hele andere indruk geeft. Onze instructeurs vertellen daarnaast graag over de omgeving. Het is immers een fantastische plek!

Praktische info

 • Wetsuit en schoentjes zijn inbegrepen
 • Minimaal zwemdiploma B vereist en goed kunnen zwemmen

Bekijk ons actuele aanbod hieronder:

SUPPEN is momenteel de snelst groeiende watersport! Grote kans dat je het ergens al eens gezien hebt. Wil jij ook eens ervaren waarom SUPPEN zo populair is en waarom iedereen kan SUPPEN?! Geef je dan op voor de SUP-les van SUP & SURF Nijmegen! Na 1 SUP-les beschik je over alle kennis en vaardigheden om veilig zelfstandig te SUPPEN. Boek meerdere lessen om techniek te verbeteren en om de omgeving van NIjmegen te ontdekken met verschillende tours.

We bieden bij SUP&SURF Nijmegen verschillende vormen van lessen en clinics aan. Je kunt 1, 3 of 5 les(sen) volgen. Met meerdere lessen leer je een juiste techtniek en kun je meerdere tours doen in omgeving Nijmegen.

Daarnaast kun je ook met ons het water op voor een sportieve SUP-FIT. SUP-FIT is een bootcamp gecombineerd met SUPPEN. Met oefeningen op een SUP-board komt balans kijken. Hierdoor heb je lichaamspanning nodig en zo train je alle spiergroepen.

Ook kun je je inschrijven voor een heel bijzondere ervaring op het water met onze SUP YOGA. In deze speciaal voor de SUP ontwikkelde Yogales ga je ervaren hoe bijzonder het is om buiten op het water je oefeningen te doen. Laat je meeslepen door de wind en geniet van de natuur en het gevoel van ruimte om je heen.

SUP-les

In de basis is suppen niet heel moeilijk, dat wil zeggen op een mooie zonnige dag zonder wind kan iedereen een klein tochtje maken. Maar staat er een beetje wind dan blijkt het toch een stuk lastiger om vooruit te komen en je board in iedere gewenste richting te sturen. Om heerlijk te kunnen genieten van het suppen is het van belang dat je techniek in orde is zodat je altijd controle hebt over je board. Wil jij ook goed leren suppen volg dan bij ons een SUP-les. Met meerde SUP-lessen heb je de mogelijkheid om met verschillende tochten mee te gaan. Zo zie je de omgeving van Nijmegen van een hele andere kant!

Algemeen

1 SUP-les duurt 1,5 uur

Locatie: Meestal Lentse plas. Met tours zullen we ook bij de Spiegelwaal, Kraaijenbergse plassen en andere plekken in omgeving Nijmegen zijn.

Staat jouw ideale les of clinic er niet bij? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden om ook voor jou iets passends aan te bieden.

SUP Ontspanning & Sportiviteit

SUP & SURF biedt diverse programma’s en activiteiten om de ultieme ontspanning te beleven op een SUP-board! Laat je meevoeren door de ontspannende werking van de natuur en het water!.

Ben jij een échte fanatiekeling en heb je de SUP-koorts helemaal te pakken? Of wil je vaker SUPPEN, maar niet in je eentje? Bekijk dan eens onze speciale sportieve SUP-activiteiten. Als je de korte SUP-introductieles hebt gevolgd, of je hebt al ervaring met SUPPEN, dan hoef je alleen maar jouw favoriete SUP-activiteit uit te zoeken en je plekje te reserveren in de agenda. SUP & SURF Nijmegen is continu op zoek naar nieuwe activiteiten om de ultieme SUP-beleving te kunnen bieden.

Sup-Yoga lessen

Laat je meevoeren door de ontspannende werking van de natuur en het water! Bij SUP-Yoga ga je met een groep het water op om vervolgens op een SUP-board aangepaste maar bekende Yoga oefeningen te doen. Een heerlijke clinic waar we werken aan je balans en flexibiliteit. Maar laat je vooral verrassen door de ontspannende werking van de natuur en de rust van het water. Nog geen SUP-ervaring? Geen probleem. Voor elke les zorgt de SUP-instructeur voor een korte uitleg waarna je zorgeloos mee kan doen met SUP-Yoga. 

Onze SUP-yoga lessen worden verzorgd door Bodhi Yogashala

SUP-Yoga duurt 5 kwartier

Locatie: Verschillend

1 les = 19,50 euro  ||  3 lessen = 55,50 euro  ||  5 lessen = 85 euro

Aanmelden kan hier

 

 

SUP FIT clinic

Sport je graag buiten en hou je wel van een uitdaging doe dan mee aan onze SUP FIT. Bij Stand Up Paddling train je zowel conditioneel en op uithoudingsvermogen, daarnaast is Suppen ontzettend goed voor je core en je balans.  Dit is een heerlijke en uitdagende workout op het water waarin we door onze peddeltechniek werken aan onze balans en core maar ook uitdagende fitnessoefeningen doen op onze SUP-boards. Een ultieme vorm van buitensporten.

Nog geen ervaring met SUPPEN? Geen probleem. Onze instructeurs verzorgen altijd een uitleg voordat we de bootcamp starten.

Onze SUP-Fit lessen worden verzorgd door Petra van Do The Extra Mile.

Locatie: Meestal Lentse plas

Duur: 5 kwartier

Kosten: 20,-

Aanmelden kan door een mail te sturen.

Wel zo handig:

 

Staat jouw ideale les of clinic er niet bij? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden om ook voor jou iets passends aan te bieden.