Boek nu

Lentse plas

Volledig ontspannen op de Lentse plas.

De Lentse plas is een van de vaste locaties van Sup en Surf Nijmegen. De ideale uitvalbasis voor een heerlijke dag zon, sup en strand dag.

Bij de Lentse plas kun je terecht voor Sup verhuur, Sup tours, Windsurfen en Wingsurfen & Sup Bootcamp. Deze rustige plas is uitermate geschikt voor Suppen. Ook worden hier de beginnerslessen van het windsurfen en wingsurfen gegeven. De vervolglessen van het windsurfen en wingsurfen zullen op de kraaijenbergse plassen worden gegeven.

Adres: Willem van Arenbergstraat 4, 6515 AT Nijmegen (bij de brandweerauto)

Kom je lekker genieten aan de Lentse plas?

Bekijk het aanbod

SUP verhuur

Wat je bij ons
kan komen doen

Suppen is geschikt voor iedereen: voor elke leeftijd en voor elk inspanningsniveau. Werkelijk iedereen kan genieten van een SUP-board op het water. Bekijk snel ons aanbod!

SUP Verhuur

Suppen is geschikt voor iedereen: voor elke leeftijd en voor elk inspanningsniveau. Werkelijk iedereen kan genieten van een SUP-board op het water. Bekijk snel ons verhuur aanbod!

Groepslessen

SUP Tour

Ontdek de Nijmeegse wateren op unieke wijze! SUP & SURF Nijmegen organiseert verschillende SUP-tours in de mooie omgeving van Nijmegen. Ga mee met een sunrise, sunset of Sup-tour. 

Windsurflessen

Windsurfen

Altijd al een keer willen windsurfen? Nu kan het ook in Nijmegen. Op o.a. de Kraaaijenbergse Plassen leren wij jou hoe jij binnen de kortste keren de wind de baas bent op het water. Onze enthousiaste instructeuts helpen je graag verder.

Wingsurfen Lessen

Wingsurfen

Wingsurfen is een nieuwe sport die snel groeit. Het heeft iets weg van windsurfen en suppen. Door de foil onder de plank kom je het water uit en lijkt het net of je over het water zweeft! Een echte aanrader als je op zoek bent naar een te gekke hobby!