Direct boeken

Lentse plas

Volledig ontspannen op de Lentse plas.

De Lentse plas is een van de vaste locaties van Sup en Surf Nijmegen. De ideale uitvalbasis voor een heerlijke dag zon, sup en strand dag.

Deze plek is een hele fijne plek om een dagje te vertoeven. Het heldere water en het mooie strand lenen zich ideaal voor suppen en windsurfen. Daarnaast geven we ook tourtjes, wingsurflessen en organiseren we hier regelmatig leuke groepsuitjes voor bedrijven en sportdagen voor scholieren.

Adres: Willem van Arenbergstraat 6

Boek nuBekijk het aanbod

Lentse Plas

Wat je bij ons
kan komen doen

Bekijk snel alle mogelijkheden bij de Lentse Plas!

Suppen

Dé plek om een sup te huren en lekker te genieten op het water. Een leuk tourtje maken? Vraag de instructeur naar de opties! Elke zaterdag bieden we ook introductielessen aan bij de Lentse Plas

Windsurfen

Altijd al een keer willen windsurfen? Nu kan het ook in Nijmegen. De Lentse Plas is ideaal om de basis onder de knie te krijgen. Onze enthousiaste instructeurs helpen je graag!

Wingsurfen

Wingsurfen is een nieuwe sport die snel groeit. Het heeft iets weg van windsurfen en suppen. Door de foil onder de plank kom je het water uit en lijkt het net of je over het water zweeft! Een echte aanrader als je op zoek bent naar een te gekke hobby!

Groepen

De Lentse Plas leent zich perfect voor groepen. De ruime opzet en het heerlijke strand zorgen voor een heerlijke relaxte sfeer. Bekijk ons ruime aanbod voor scholen, groepen en kinderfeestjes

Boek je tickets voor cinema at the beach!