Direct boeken

Locatie

Surf villa in Vieux Boucau

Ga mee op reis naar zuid Frankrijk! Wij hebben een volledige villa afgehuurd vlak bij het strand. De ideale uitvalsbasis voor onze Yoga lessen. Ook de zee is op loopafstand om te suppen en surfen.

De SURFinn biedt verschillende kamers. De exacte indeling van de kamers zal op locatie worden gemaakt. Uiteraard kan je dan je voorkeur aangeven zodat we daar rekening mee kunnen houden!

Meer info

Surf & Yoga reis

In het najaar een week naar Zuid-Frankrijk, voor een perfecte combinatie van inspanning en ontspanning. Waarbij je kunt genieten van de zon en de wind, de rust en de ruimte en jezelf mag uitdagen op het water en op de mat.

Van zaterdag 30 September t/m 7 oktober mag jij mee naar Vieux Boucau voor een Surf & Yoga reis. Je verblijft in een prachtige surfvilla aan zee, die van alle gemakken is voorzien. Iedere dag kun je deelnemen aan een yogales, kun je suppen en surfen. Het materiaal hiervoor is op de locatie aanwezig. We organiseren verschillende activiteiten, maar je bent vrij om je eigen plan te trekken.

Let op. Wij organiseren deze reis in samenwerking met surfblend. Klik je op boeken dan wordt je doorverwezen naar de surfblend boekingspagina.

Boeken

Reisdetails

Prijs:

  • €895,-

Inclusief:

  • Zeven nachten in een surfvilla met een zwembad.
  • Iedere dag is er een ontbijtbuffet en 5x diner.
  • Je kunt iedere ochtend starten met een yogales, waarbij er verschillende yogastijlen aan bod komen.
  • Je krijgt een gratis surfles en je kunt ook nog extra lessen bijboeken. Surfboards, sups en materiaal staan op de locatie en kun je gratis gebruik van maken.

Exclusief:

  • Heen- en terugreis
  • Lunch en drinken

Let op. Wij organiseren deze reis in samenwerking met surfblend. Klik je op boeken dan wordt je doorverwezen naar de surfblend boekingspagina.

Boeken
Surf reis 2023 / sup & surf nijmegen
Boek je tickets voor cinema at the beach!