Boek nu

Locatie

Villa Surfinn in Vieux Boucau

Ga mee op reis naar zuid Frankrijk! Wij hebben een volledige villa afgehuurd vlak bij het strand. De ideale uitvalsbasis voor onze Yoga lessen. Ook de zee is op loopafstand om te suppen en surfen.

De SURFinn biedt verschillende kamers. De exacte indeling van de kamers zal op locatie worden gemaakt. Uiteraard kan je dan je voorkeur aangeven zodat we daar rekening mee kunnen houden!

Sup, Surf & Yoga reis

Datum: Zaterdag 29 oktober tot 5 november 2022
Locatie: Vieux Boucau
Prijs: €895

In het najaar een week naar Zuid-Frankrijk, voor een perfecte combinatie van inspanning en ontspanning. Waarbij je kunt genieten van de zon en de wind, de rust en de ruimte en jezelf mag uitdagen op het water en op de mat.

Van zaterdag 31 oktober tot 5 november mag jij mee naar Vieux Boucau voor een Sup, Surf & Yoga reis. Je verblijft in een prachtige surfvilla aan zee, die van alle gemakken is voorzien. Iedere dag kun je deelnemen aan een yogales, kun je suppen en surfen. Het materiaal hiervoor is op de locatie aanwezig. We organiseren verschillende activiteiten, maar je bent vrij om je eigen plan te trekken.

Reisdetails

Inclusief:

  • Zeven nachten in een surfvilla met een zwembad.
  • Iedere dag is er een ontbijtbuffet en diner.
  • Je kunt iedere ochtend starten met een yogales, waarbij er verschillende yogastijlen aan bod komen.
  • Je krijgt een gratis surfles en je kunt ook nog extra lessen bijboeken. Surfboards en materiaal staan op de locatie en kun je gratis gebruik van maken.
  • Er staan twee suptours op de planning en daarnaast mag je de sups vrij gebruiken.

Exclusief:

  • Heen- en terugreis
  • Lunch en drinken

Let op. Wij organiseren deze reis in samenwerking met surfblend. Klik je op boeken dan wordt je doorverwezen naar de surfblend boekingspagina.

Boeken