Boek nu

e-Chopper en e-Fatbike

De trent van het moment!

Wat krijg je als je elektrische scooters een heel stoer uiterlijk geeft? Inderdaad een e-Chopper! Met deze stoere choppers val je direct op in het verkeer. Geen rijbewijs? Check dan onze e-Fatbikes.  Ze gaan even snel en zien er net zo tof uit. HOP & GO Nijmegen de stadslocatie van SUP & SURF Nijmegen heeft de mooiste routes in een handige app gezet zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van de mooie omgeving.

Bekijk ons aanbod

e-chopper & e-Fatbike

Onze verhuur opties

Je kunt kiezen uit een van onze onderstaande activiteiten. Voor meer info of een passend voorstel neem gerust contact op.

e-Chopper rijden

Hoe gaaf is het om als stel of met een groep Nijmegen te ontdekken op een elektrische Chopper! Door de Ooijpolder, de heuvels van Berg en Dal of dwars door het centrum. Een e-Chopper is uniek! Geruisloos cruisen en dat terwijl je op een onwijs gave chopper de blits maakt. Bij aankomst (met eventueel een lekkere kop koffie) krijg je een uitleg over hoe alles werkt. Ook krijg je uitleg over welke routes je superhandig op je smartphone tevoorschijn kan toveren. Alle mooie plekjes hebben wij namelijk al voor je uitgezocht. Kortom een hele gave tour maak je bij HOP & GO Nijmegen.

Prijs: 

€ 24,95 – 2 uur early bird (09:00-11:00)
€ 29,50 – 2 uur rijden (starttijd 11.00, 14.30, 16.30 & 19.00)
€ 37,50  – 3 uur rijden (starttijd 10.00 & 14.30 uur)
€ 54,95  – Hele dag (starttijd vanaf 10.00 uur)

We hebben 20 e-choppers in de verhuur. Grotere groep? Bekijk dan zeker onze groepsarrangementen.

Meer infoDirect boeken
E-chopper Nijmegen - Hop en Go Nijmegen - Elektrische scooters

e-Fatbike rijden

Hoe gaaf is het om als stel of met een groep Nijmegen te ontdekken op een elektrische Fatbike! Onze Fatbikes zijn gaaf om mee te rijden door het stoere uiterlijk. Het grote voordeel van een e-Fatbike ten opzichte van een e-Chopper is dat je geen rijbewijs nodig hebt. Terwijl je wel even snel gaat als een e-Chopper. Dus niks kan je meer tegen houden om met een groep of als stel de prachtige omgeving van Nijmegen te ontdekken.

Prijs:

€ 29,50 – 2 uur rijden (starttijd 11.00, 14.30 & 19.00)
€ 37,50  – 3 uur rijden (starttijd 10.00 & 14.30 uur)
€ 54,95  – Hele dag (starttijd vanaf 10.00 uur)

Dikke tip: Ideaal voor mensen die geen rijbewijs hebben.

Meer infoDirect boeken
E-chopper nijmegen - Hop en go Nijmegen - elektrische scooters