Direct boeken

Windsurf Techniekles

Kun je al windsurfen maar wil je de volgende stap zetten? Trapeze varen, beachstart of leuke moves? Dan is deze techniekles echt iets voor jou! Voor de les kun je aangeven wat je wilt leren en de instructeur pakt het dan met je op.

Voordelen windsurf techniekles

  • Kleine groep (maximaal 4 personen)
  • Kies jouw persoonlijke leerdoel
  • Inclusief surfmaterialen & wetsuit
  • Ervaren & enthousiaste instructeurs

Wat behandelen we tijdens de techniekles?

  • Trapeze varen
  • Beachstart
  • Sneller manouvres
  • Theorie
  • En nog veel meer!

Welke opties heb ik nog meer?

Prijs: €50,-

Nu boeken
Windsurfen - Sup & Surf Nijmegen

Meest gestelde vragen

Alles wat je wilt weten

Boek nu
Wat zit er allemaal bij de les inbegrepen?

Wetsuits, waterschoentjes, windsurfmaterialen & een enthousiaste instructeur. Kortom wij zorgen dat alles voor je geregeld is.

Wat moet ik zelf meenemen?

Zwemkleding (je wetsuit gaat hier overheen), kleding voor daarna, een handdoek, zonnebrand & een brede glimlach.

Hoe wijzig ik mijn les? En wat als er geen wind staat?

Gelukkig kunnen onze lessen bijna altijd doorgaan. Door onze grote variatie aan zeilen kunnen we met minder wind een groter zeil pakken. Toch komt het weleens voor dat het windstil is. In dit geval nemen we contact met jullie op een nieuwe afspraak in te plannen. We geven dus nooit les als de wind het niet toelaat om te kunnen kunnen windsurfen. Mocht je zelf verhindert zijn dan kun je lessen wijzigen door te bellen naar 0247820999 of een mail te sturen naar [email protected]. We horen dit graag 48 uur van te voren.

De Opties die open staan komen mijn niet goed uit, wat nu?

Er staan gelukkig heel veel opties open. Alles opties zijn te zien als je doorklikt op de boek nu knop. Als het toch voorkomt dat geen van de opties uitkomen dan kun je ons altijd even bellen op 0247820999. Samen kijken we dan naar een andere mogelijkheid.

Ik heb geboekt, wanneer weet ik of de les doorgaat?

In 9/10 gevallen kan de les lekker doorgaan. De avond voordat jou les begint (Vaak 24 uur van te voren) krijg je een definitieve Go-No go mail. Hierin staat de laatste informatie die je nodig hebt om er een te gekke les van te maken.

Waar kan ik omkleden?

Op onze strandlocatie aan de lentse plas hebben we een omkleed container waar je gebruik van kan maken. Ook is er een openbaar toilet waar je jezelf even kan opfrissen.

Boek je tickets voor cinema at the beach!