Boek nu

Kraaijenbergse plassen

De beste locatie voor Wing- en windsurfen

De Kraaijenbergse plassen is een van onze locaties waar wij wing- en windsurf lessen aanbieden. Een prachtig gebied met veel ruimte voor de wind.

Bij de Kraaijenbergse plassen kun je terecht voor Sup verhuur, Sup tours, Windsurfen en Wingsurfen. Deze prachtige plas is uitermate geschikt voor Wing- en windsurfen omdat er heel vaak wind is. De wind heeft vrij spel waardoor er voor beginners als gevorderde veel mogelijkheden zijn. Zowel de beginnerslessen als gevorderde lessen van het windsurfen en wingsurfen worden hier gegeven.

Adres: Steegstraat, Linden (bij het bruggetje. Verzamelen bij sup en surf bus)

Kom je lekker genieten op de Kraaijenbergse plassen?

Bekijk het aanbod

SUP verhuur

Wat je bij ons
kan komen doen

Suppen is geschikt voor iedereen: voor elke leeftijd en voor elk inspanningsniveau. Werkelijk iedereen kan genieten van een SUP-board op het water. Bekijk snel ons aanbod!

SUP Verhuur

Suppen is geschikt voor iedereen: voor elke leeftijd en voor elk inspanningsniveau. Werkelijk iedereen kan genieten van een SUP-board op het water. Bekijk snel ons verhuur aanbod!

Groepslessen

SUP Tour

Ontdek de Nijmeegse wateren op unieke wijze! SUP & SURF Nijmegen organiseert verschillende SUP-tours in de mooie omgeving van Nijmegen. Ga mee met een sunrise, sunset of Sup-tour. 

Windsurflessen

Windsurfles

Altijd al een keer willen windsurfen? Nu kan het ook in Nijmegen. Op o.a. de Kraaaijenbergse Plassen leren wij jou hoe jij binnen de kortste keren de wind de baas bent op het water. Onze enthousiaste instructeuts helpen je graag verder.

Wingsurfen Lessen

Wingsurfen

Wingsurfen is een nieuwe sport die snel groeit. Het heeft iets weg van windsurfen en suppen. Door de foil onder de plank kom je het water uit en lijkt het net of je over het water zweeft! Een echte aanrader als je op zoek bent naar een te gekke hobby!