Direct boeken

Kraaijenbergse plassen

Genieten maar!

De Kraaijenbergse plassen is een van onze locaties waar wij wing- en windsurf lessen aanbieden. Een prachtig gebied met veel ruimte voor de wind.

Bij de Kraaijenbergse plassen kun je terecht voor windsurfen, wingsurfen en wingfoilen. De wind heeft vrij spel waardoor er voor beginners als gevorderde veel mogelijkheden zijn. Zowel de beginnerslessen als gevorderde lessen van het windsurfen, wingsurfen en wingfoilen worden hier gegeven.

Adres: Steegstraat, Linden

Boek hierBekijk het aanbod

Kraaijenbergse Plassen

Wat je bij ons
kan komen doen

 

Windsurfles

Altijd al een keer willen windsurfen? Nu kan het ook in Nijmegen. Op o.a. de Kraaaijenbergse Plassen leren wij jou hoe jij binnen de kortste keren de wind de baas bent op het water. Onze enthousiaste instructeurs helpen je graag verder.

Wingsurfles

Wingsurfen is een nieuwe sport die snel groeit. Het heeft iets weg van windsurfen en suppen. Door de wind in de wing maak je snelheid. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een te gekke hobby!

Wingfoilles

Met wingfoilen gaan we echt de lucht in! Door snelheid te maken kom je uit het water doormiddel van de foil onder het board. Het is even lastig maar die eerste keer uit het water vergeet je nooit meer!

Verhuur

We bieden ook verhuur mogelijkheden aan bij de Kraaijenbergse Plassen. Huur een complete set en genieten maar!