Sup & Surf Nijmegen

Is het mooi weer buiten? Grote kans dat we met de brandweerwagen inclusief onze mooie spullen bij de Lentse Plas staan!

14 juli 2020

4 augustus 2020

Huren

Huur SUP’s en windsurfmateriaal

Is het mooi weer buiten en wil je iets leuks doen? Kom dan bij ons een SUP-plank huren! We staan met mooi weer vaak met onze rode brandweerwagen bij Moeke! De locatie is perfect voor een dagje ontspanning op en naast het water. Heb je nog geen ervaring met suppen? Als je bij ons huurt kun je altijd een uitleg op de kant krijgen zodat je goed voorbereid het water op gaat!

Wil je zeker weten dat we er staan neem dan even contact met ons op!

Telefoon: 0617986255

Huur

Ons materiaal

SUP's

We hebben een verschillend aanbod in SUP’s klaarliggen. Van beginner tot gevorderd kun je bij ons terecht. Dit jaar hebben we naast de bekende merken Starboard en Fanatic ook het merk ITWIT van Decathlon!

Ben je van plan om met 5 personen of meer te komen? Bel dan even zo dat je verzekerd bent van een SUP! Wil je op een andere locatie suppen? Ook dan is het handig om even te bellen.

  • 1 uur: 15,-
  • 2 uur: 25,-
  • 3 uur: 35,-

Windsurf materiaal

Kun je al windsurfen en zou je dat ook graag in Nijmegen willen doen? Dan kun je nu ook bij ons terecht. We hebben niet een heel groot aanbod dus mocht je langs willen komen dan is het altijd goed om even te bellen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en of de wind goed staat om het water op te gaan!