Boek nu

Special oktober

Full Moon Sup

Ga je met ons mee met deze magische sup-tour. Na een korte instructie ga je in het donker het water op precies op het moment dat de maan op z’n mooist is. Ervaring met suppen is niet nodig. Wij zorgen voor wat bijzondere verlichting om de tour nog wat specialer te maken.

Deze activiteit is geschikt voor mensen die de hele basis van het suppen willen leren onder begeleiding van een instructeur. Met deze les staan we wat langer stil bij de techniek en het materiaal.

Datum: 20-10-21

Tijd: 20:00-21:30

Prijs: €27,50

Aantal personen: Max 25 prs

Inclusief: Sup, wetsuit, drankje en snack

Locatie: Spiegelwaal

Boek special

Special november

Ice challenge

Een volledig verzorgde dag begeleidt door proffesionals. Waarbij ademhaling, Meditatie, Yoga en uiteraard het ijsbad allemaal voorbij komen. Met een klein groepje wordt dit een unieke ervaring. De dag wordt geheel verzorgd met eten en drinken door Moeke Nijmegen.

Datum: 28-11-21

Tijd: 10:00-15:00

Inschrijving: Open op 1-11-21

Aantal personen: Max 12 prs

Inclusief: Lunch, drankjes, overige benodigdheden

Locatie: Restaurant Moeke

Boek special

Special december

Volledig verzorgde dagtocht De Linge

Pak je muts en jas uit de kast want we gaan 11 december het water op! We hebben een prachtige wintertocht voor jullie uitgestippeld over De Linge. Na een warme versnapering beginnen we onze tocht in Doornenburg. Onderweg kunnen we genieten van de prachtige omgeving. Halverwege de tocht staat een heerlijke lunch op ons te wachten. Na de lunch maken we de tocht af en sluiten we af met een welverdiende Glühwein.

Datum: 11-12-21

Tijd: 10:00-16:00

Prijs: €55,-

Aantal personen: Max 15 prs

Inclusief: Sup, wetsuits, lunch, drankjes

Locatie: De Linge, kasteel Doornenburg 

Boek special
Bekijk de Specials