Previous
Next

SUP & SURF Nijmegen

I have a dream...

Iedereen heeft een droom en de mijne is dat de jeugd minder vaak zegt: “Ik zit op voetbal.” en wat vaker: “Ik zit op watersport!”

Om die droom waar te maken zou het fantastisch zijn een allround watersportcentrum te kunnen realiseren waar je altijd naar toe kan en waar je afhankelijk van weer en wind je sport kunt kiezen. Nu is het watersport centrum nog niet verwezenlijkt maar hebben wij onze mobiele SUP & SURF bus.  Als je watersport beoefend ben je buiten bezig met natuur, wind, water en zon.

Van watersporten word je een gelukkiger mens.

Remon Mocking

Oprichter van SUP & SURF Nijmegen

Remon Mocking (50). Opgegroeid in Bemmel en al sinds de jaren ’80 vervent watersporter.

In de zomer van 2015 ben ik begonnen met de realisatie van mijn droom. Met de komst van de Spiegelwaal en de opkomst van het suppen (staand peddelen op een plank) was de keuze voor mij snel gemaakt en ben ik naast mijn reguliere werkzaamheden als zelfstandig professional in September 2015 gestart met SUP&SURF NIJMEGEN. Een watersportbedrijf waarin suppen en windsurfen centraal staan.

Bij SUP&SURF kan men op de Spiegelwaal allerlei sup- en surfactiviteiten doen en natuurlijk ook lessen volgen. Denk bijvoorbeeld aan SUP-YOGA en SUP-BOOTCAMP. In de regel zijn we meerdere keren per week op de Spiegelwaal. Soms met een handvol gasten, maar soms ook met groepen van 50 personen.

Team SUP & SURF Nijmegen

Wij werken samen met diverse organisaties en zelfstandigen sport instructeurs/ instructrisches .

Het zijn allemaal mensen met een enorme passie voor hun sport en geven graag les in de buitenlucht.

Anne

Team begeleider

Mijn naam is Anne Verlinden.

Lisanne Jansen

Yoga instructrice

Mijn naam is Lisanne Jansen, bijna 31 jaar oud en een Achterhoeker in hart & nieren.  Ondertussen toch alweer 11 jaar woon- en werkzaam in Nijmegen, waar ik me helemaal thuis voel.

Het menselijk lichaam heb ik altijd fascinerend gevonden en heb als fysiotherapeut leren denken en kijken in mogelijkheden. Een lichaam/een mens kan zoveel! Dat maakt ook yoga zo mooi. Het vinden van een goede balans, het (h)erkennen van grenzen (niet alleen fysiek); yoga is een levenswijze die op vele manier een positieve invloed kan hebben op je dagelijks leven. Ik vind het waanzinnig om yoga opleidingen en workshops te volgen, nieuwe stijlen te ontdekken, me te verdiepen in de yoga filosofie.

Alles voor nieuwe inspiratie voor mijn lessen, of dit nu in de studio is, in het park of op de SUP! De SUP is bijzonder; de vrijheid van het water en de uitdaging om te bewegen op een board, een geweldige connectie tussen body & mind. Het geeft je een gevoel van vakantie…en dat gewoon in Nijmegen!

Voor meer informatie over yogastijlen, het lesrooster en nieuwe updates rondom workshops, kijk op www.metlisanne.nl
.

Liefs, Lisanne

Petra Bilthof

Bootcamp instructrice

Hoi, mijn naam is Petra Bilthof, 38 jaar  Zelf ben ik dol op sporten en als ultrarunnen en triatleet, wekelijks vele uren op de fiets, aan het rennen of in het water.  En dus besloot ik 2 jaar geleden mijn eigen onderneming te starten; Do The Extra Mile, www.dotheextramile.com

Wekelijks verschillende sportlessen aan hele diverse groepen, van moeders met baby’s tot 90-jarigen en alles daartussen.  Ik geef onder andere bootcamplessen, een uur vol energie, verschillende oefeningen; heerlijk uitdagend. Daarnaast verzorg ik technieklessen voor het hardlopen en lessen Baby&Fit; groepslessen voor mama’s met hun baby; een pittige en vrolijke les, die nooit hetzelfde is!  Naast de sportlessen geef ik ook herstel-/ ontspanningsmassages.

En in de zomer geef ik samen met Sup&Surf SUP Bootcamp. We wisselen tijdens de les het ‘suppen’’ af met oefeningen op de plank zoals lunges, squats, pushups, situps en zelfs burpees! Een super leuke workout, met het mooiste uitzicht over Nijmegen bij een ondergaande zon!

Mijn missie is om jou te motiveren en enthousiast te maken en te houden om te sporten. Door middel van de lessen en begeleiding wil ik jou uitdagingen bieden en  een voldaan gevoel geven na het sporten. Het mag best pittig zijn, maar heb er vooral ook lol in!

Dat je net dat beetje extra geeft, jezelf laat verbazen, en je trots kunt zijn op jezelf. Dat je het sporten niet (meer) ziet als een verplichting, maar iets waar je naar uitkijkt, gewoon lekker buiten spelen.

Hoop je snel te zien, groetjes Peet