Per 1 juni heeft Jorrit Roth de peddel overgenomen van Remon Mocking.

Ik zal mij even voorstellen: Ik ben Jorrit en sinds kort mag ik mij de trotse eigenaar noemen van het gave SUP en SURF Nijmegen. Gezien mijn levenslange passie voor watersport ben ik ontzettend blij met deze stap! Met heel veel plezier heb ik altijd in de watersport gewerkt dus SUP & SURF Nijmegen past perfect in mijn straatje. 

Met veel energie en passie ga ik deze mooie uitdaging aan.

Samen met mijn team geef ik sup en windsurfles in kleine groepjes van jong tot oud. De lessen vinden plaats op de Lentseplas. Voor groepen kunnen wij samen met u een uitje samenstellen. Ook kunnen wij op aanvraag groepen op andere plaatsen les geven.

De lessen zijn snel en eenvoudig te boeken via onze website. Mocht je het een keer niet uitkomen kan je het zelf aanpassen. Makkelijker kan het niet.

Startactie: 20% korting op het boeken van je eerste suples. 

 Ik hoop jullie deze zomer allemaal te zien aan het water!

*bij het reserveren gebruik je de code Suplesstartactie!

2 reacties

  1. Succes Jorrit, Remon heeft iets heel moois neergezet en ik hoop dat jij het naar het volgende niveau kan tillen. Gezien je passie, vast wel!

    1. Hallo Hans,

      Dankjewel! Ik ben heel erg blij met deze stap en ga samen met het team er iets moois van maken!
      Nogmaals bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *