Previous
Next

Suppen is voor iedereen:

voor elke leeftijd en voor elk inspanningsniveau

SUPPEN is dé surfrage van dit moment, overgewaaid uit het zonnige Hawai. Sinds het najaar van 2015 heeft Nijmegen ook een eigen SUP-club: SUP & SURF Nijmegen!  Bij SUP & SURF Nijmegen ben je aan het juiste adres voor SUP-instructies, SUP-tours, SUP-workouts of yoga-SUP.

Strand Up Paddle

SUP staat voor Stand Up Paddle. Door middel van een lange peddel kun je staand peddelen op een breed, stabiel surfboard. Een heerlijke manier om te ontspannen én te genieten van de natuur.

SUPPEN is voor iedereen

SUPPEN is momenteel de snelst groeiende sport ter wereld! Dat is niet vreemd, want SUPPEN is een sport voor iedereen en voor alle leeftijden. Iedereen kan met een SUP-board heerlijk genieten op het water. Na een korte instructieles ben je vanaf de eerste keer dat je op een SUP board stapt je in staat om veilig weg te peddelen. Of je het nu intensief wilt beoefenen of juist voor ontspanning, je bepaalt je eigen beleving. SUPPEN ontziet bovendien de gewrichten erg goed, waardoor je ook op latere leeftijd intens kunt genieten van de natuur op het water.

Heerlijk buiten sporten

De populariteit van het buitensporten neemt toe en dat is natuurlijk niet zo gek, want waarom zou je binnen sporten als het ook buiten kan? Niets is zo lekker als ’s avonds na een drukke dag lekker buiten stoom af te blazen door inspanning en ontspanning. Met SUPPEN sla je twee vliegen in één klap en bepaal je zelf de zwaarte van je workout. Bovendien heb je voor SUPPEN bijna geen materiaal nodig.

Bekijk ons actuele activiteitenaanbod