Previous
Next

Lekker suppen met je collega's of vrienden

NIETS IS ZO LEUK ALS MET EEN GROEP OP HET WATER BEZIG TE ZIJN! SAMEN IETS NIEUWS LEREN, SAMEN ONTSPANNEN OF SAMEN WATERSPELLETJES SPELEN. SUP & SURF BIEDT DIVERSE MOGELIJKHEDEN OP MAAT VOOR ALLERLEI GROEPEN. JE KUNT BIJ ONS TERECHT ALS JE IETS SPECIAALS WILT DOEN MET SCHOOLKLASSEN, VRIENDEN, FAMILIE, SPORTCLUB, COLLEGA’S EN NOEM MAAR OP. BOVENDIEN KUN JE BIJ ONS OOK TERECHT VOOR KINDERFEESTJES OF VRIJGEZELLENFEESTJES!

 

SUP & SURF NIJMEGEN VERZORGT GRAAG EVENEMENTEN VOOR BEDRIJVEN EN GROEPEN, MAAR OOK VOOR GROOTSCHALIGE SPORTDAGEN BEN JE BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES. VOOR ACTIVITEITEN MET GROTE GROEPEN WERKEN WIJ SAMEN MET ANDERE SUP-SCHOLEN, SPORTINSTRUCTEURS, YOGA SCHOLEN EN MET KANO BEDRIJVEN. GROEPEN VAN 10 TOT 100 ZIJN VOOR ONS GEEN PROBLEEM.

Zelf een eigen SUP-uitje samenstellen

Met suppen zijn de mogelijkheden eindeloos! Zo kun je bij SUP & SURF Nijmegen verschillende activiteiten combineren.

BEKIJK HIERONDER HET AANBOD

SUP-Uitje

Een leuke en actief uitje voor de hele groep! Na een korte uitleg op het strand ga je samen met de instructeur het water op. In het begin zal dit even wiebelen zijn maar al snel zul je ervaren dat het buiten de uitdaging ook heel ontspannen is! 

SUP-Tour

De omgeving verkennen op een andere manier dan je gewend bent! Nijmegen heeft een fantastische omgeving met veel water. Het is dan ook ontzettend gaaf om door middel van suppen de omgeving van Nijmegen te bewonderen!

SUP-Yoga

Deze activiteit combineert twee bijzondere werelden met elkaar: het ontspannende van yoga met de bijzondere ervaring van op het water zijn. SUP-Yoga is heerlijk om te doen en geschikt voor iedereen. Onze yoga-instructeur zorgt voor een mooie ontspannen ervaring!

 

SUP-Fit

Zijn jullie een sportief groepje en houden jullie wel van een uitdaging? Kies dan voor een SUP-FIT. Dit is een heerlijke en uitdagende workout op het water met o.a. extra aandacht voor peddeltechniek en gebruik van je core aangevuld met extra fitness oefeningen. Onze instructeur zal jullie uitdagen jezelf te overstijgen!

SUP-Polo

Wat is er nou leuker dan een kleine competitie met vrienden of collega’s onderling? Een partijtje SUP-Polo is echt het allerleukste dat er dan is. SUP-Polo is waterpolo op een SUP. We spelen dit spelletje met 3×3 of 4×4. Gegarandeerd dat mensen heel fanatiek worden en dat levert een heel mooi waterspektakel op. Leuk om mee te doen en zeker ook leuk om naar te kijken.

XXL-SUP

Bij grote groepen is de XXL-sup onmisbaar. Op de XXL-Sup kunnen wel 6-8 volwassenen! Met zo’n groep op 1 sup is samenwerking vereist. Daarnaast is afsluiten met een leuke XXL-Race natuurlijk nooit saai.

Catering

Wij kunnen altijd ook de catering voor u verzorgen. Wij bespreken graag met u uw wensen zodat wij u een passende aanbieding kunnen maken.

SUP & SURF Nijmegen

Complete Arrangementen

Ben je op zoek naar een compleet arrangement ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In de directe omgeving van de Lentse plas zijn verschillende mogelijkheden om je SUP-uitje uit te breiden met een heerlijke lunch, een borrel of zelfs een fantastische BBQ. We helpen je graag bij het samenstellen van jullie leukste uitje!

Grote groepen

SUPPEN op andere locaties

Voor activiteiten en arrangementen met grote groepen werken wij samen met andere evenementenbureaus, Yoga-scholen, Kanoverhuurders, Zeilscholen en sportinstructeurs. Wij kunnen een fantastisch uitje organiseren inclusief een borrel en of diner of bbq voor groepen van 10 tot 100 personen.

Voor deze arrangementen zijn drie locaties beschikbaar.

● De Spiegelwaal/nevengeul net ten noorden van de Waal. Uitzicht op de oude stad en horeca in de omgeving.

● De Kraaijenbergse Plassen in Linden, net onder Nijmegen. Prachtig natuurgebied met horeca en jachthaven.

● De Lentse plas in Lent. Naast een mooie strandtent met een prachtig strand. Dicht bij het centrum.

Welke keuze maakt u?

Complete Arrangementen

Veel van bovenstaande opties zijn met elkaar te combineren en we kunnen het programma net zo leuk en net zo lang maken als jullie wensen. Heb jij zin in het allerleukste uitje ooit? Stuur dan een email naar info@supensurf-nijmegen.nl of bel 0621197365 en dan gaan we samen een uitje bedenken wat jullie niet snel gaan vergeten.

Let op! Veiligheid en gezelligheid staan bij SUP & SURF voorop, daarom moeten kids voor onze activiteiten minimaal 10 jaar zijn en moet iedereen in ieder geval kunnen zwemmen volgens de richtlijnen van het B-diploma.

Avatar

SUP Introductie

Sup Introductieles! Goede basis om vertrouwd te raken met je supboard

Lees meer

Avatar

SUP-Yoga

Laat je verrassen door de ontspannende natuur met SUP-Yoga.

Lees meer

Avatar

GROEPSuitje

Niets is zo leuk als met een groep op het water bezig te zijn.

Lees meer

Avatar

Windsurfen

Heb je al eens kennis gemaakt met surfen of wil je kennis maken met de coolste sport van de wereld

Lees meer

Avatar

Windsurfkamp

Ben je een waterrat en heb je zin om te windsurfen schrijf je dan in voor ons jeugd windsurfkamp

Lees meer

Spiegelwaal

Wilt u suppen of surfen eens proberen kijk in onze agenda waar we staan met onze SUP & SURF brandweerbus.

Lees meer

Avatar

SUP fit

Een unieke workout. We combineren de techniek van het suppen met core oefeningen.

Lees meer

Avatar

SUP Polo

SUP Polo is de allernieuwste hit op het water. Waterpolo op een sup.

Lees meer