GROEPEN

Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje, teamuitje of vriendenuitje? Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest of kinderfeestje? Dan zit je bij ons goed!

14 juli 2020

4 augustus 2020

Groepsactiviteiten

Originele uitjes op maat

Bij SUP & SURF Nijmegen kun je terecht voor jouw Stand Up Paddle activiteit! Onze locatie aan de Lentse Plas is perfect voor groepsuitjes. Lekker actief bezig met collega’s en vrienden en daarna op het strand nagenieten met wat drinken en eten! Een te gekke aanvulling op een evenement. Is er een andere locatie waar je graag zou willen suppen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Groepen

Onze groepsactiviteiten

Bedrijfsuitje

Organiseer je een team-dag of heb je met je collega’s wat te vieren? Boek dan bij ons een leuk, origineel en actief uitje! Na een korte kantinstructie gaan we lekker met de SUP’s het water op. Hier maken we een leuke tocht en worden jullie ondertussen uitgedaagd met leuke balansoefeningen. Een leuke activiteit waar geen onderscheid wordt gemaakt tussen directeur en werknemers.

De activiteit duurt 1,5 uur en zal worden begeleidt door een SUP-instructeur. We kunnen met 30 personen tegelijkertijd het water op.

Wil je graag afsluiten met een BBQ of borrel? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vrijgezellenfeest

Suppen is de ideale sportieve activiteit voor een vrijgezellenfeest. Na een korte kantinstructie pakken we snel de SUP’s en gaan we lekker het water op. Reken er maar op de de toekomstige bruid(egom) het niet droog houdt.  Naast de normale SUP’s hebben we ook een XXL-SUP waar je met 8 personen op kan. Daarnaast is het ook mogelijk om een leuke BBQ of borrel te boeken om de activiteit op een goeie manier af te sluiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan snel een offerte aan!

Vriendenuitje

Is het jouw beurt om een leuke activiteit te verzinnen voor je vrienden of team? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij ons kun je terecht voor een sportieve en gezellige activiteit. Na een kantuitleg kun je direct het water op met je eigen SUP. De instructeur zal je uitdagen met verschillende balansoefeningen. Wie valt het eerst?

Kinderfeestje

HOERA er is er een jarig en dat moet gevierd worden! Wat dacht je van een SUP-er leuk kinderfeestje op het water? Je moet wel een zwemdiploma hebben en het weer moet goed zijn. Tijdens jouw kinderfeestje doen we gave spelletjes na een leuke uitleg op de kant.

Wilt u een groepsactiviteit plannen?